Dotari moderne

Clinica noastra este dotata cu aparatura de ultima generatie, medici bine instruiti, personal calificat si este specializata in implantologie, estetica dentara, fracturi dentare, coroane dentare, parodontologie, protetica dentara, profilaxie, pedodontie, endodontie, chirurgie dentara, albire dentara.

Microscop endodontic

Un microscop endodontic este un instrument de precizie utilizat in stomatologie pentru a obtine o vedere detaliata si amplificata a structurilor interne ale dintelui. Acesta este folosit in special in tratamentul de canal pentru a identifica si trata afectiunile legate de radacina. Microscopul endodontic este prevazut cu o serie de lentile si un sistem de iluminare puternic, care pot fi focalizate in mod precis asupra dintelui. Acest lucru permite medicului dentist sa observe toate detaliile anatomice si procesele patologice din interiorul dintelui, care nu pot fi vizualizate cu ochiul liber sau cu ajutorul unui lup de mana.

Sterilizare

Sterilizarea echipamentelor in cadrul unei clinici dentare reprezinta un aspect esential al practicii medicale, avand un impact semnificativ asupra sigurantei pacientilor si a personalului medical. Procesul de sterilizare este implementat in conformitate cu cele mai inalte standarde si regulamente pentru a asigura o ingrijire dentara impecabila si o prevenire eficienta a infectiilor.

Inainte ca orice procedura sa aiba loc, echipamentele utilizate in cabinetul dentistului Teisanu sunt supuse unui riguros proces de curatare si dezinfectare. Orice reziduuri organice sau alte contaminanti sunt indepartati prin metode profesionale, asigurand o suprafata curata inainte de sterilizare. Acest pas este crucial pentru eficacitatea procesului general de sterilizare.​

Fiziodispenser Bien Air si Electrocauter Satelec Acteon

Fiziodispenserul Bien Air si electrocauterul Satelec Acteon reprezinta doua instrumente deosebit de utile in arsenalul echipamentelor utilizate in cadrul cabinetelor stomatologice moderne.

Fiziodispenserul Bien Air este un dispozitiv avansat, proiectat pentru a oferi precisie si control in timpul procedurilor stomatologice. Acesta utilizeaza tehnologia moderna pentru a asigura o viteza reglabila si o turatie constanta, ceea ce permite medicului dentist sa efectueze interventii chirurgicale delicate cu usurinta si precizie. Prin utilizarea acestui dispozitiv, se reduce considerabil riscul de supraincalzire a tesuturilor si se obtine o recuperare mai rapida a pacientului.

Pe de alta parte, electrocauterul Satelec Acteon este un instrument esential in tratarea leziunilor tisulare si controlul hemoragiei in cadrul interventiilor chirurgicale dentare. Acest dispozitiv utilizeaza energie electrica pentru a coagula tesuturile si a opri sangerarea in timp real, asigurand astfel un mediu chirurgical curat si eficient. Cu ajutorul electrocauterului, medicii dentisti pot realiza extractii dentare, proceduri de chirurgie orala si alte interventii chirurgicale cu o precizie sporita si fara complicatii postoperatorii majore.

Folosirea acestor echipamente in cabinetul stomatologic aduce beneficii semnificative, inclusiv reducerea timpului de interventie, minimizarea traumei asupra tesuturilor, si accelerarea procesului de vindecare. In plus, aceste instrumente contribuie la imbunatatirea experientei pacientului prin diminuarea disconfortului si a duratei de recuperare. Astfel, fiziodispenserul Bien Air si electrocauterul Satelec Acteon reprezinta doua componente esentiale in furnizarea unei asistente stomatologice moderne si de calitate.