sala de asteptare (006)
20+ ani experienta in domeniul stomatologic

La noi gasesti toate serviciile stomatologice de care ai nevoie

Experienta noastra de 20 de ani in domeniul stomatologiei ne-a permis sa dezvoltam o expertiza solida in tratamentele stomatologice. Ne mentinem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si metode de tratament pentru a va oferi cele mai bune optiuni.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa oferim stiinta si tehnologie de cea mai inalta calitate, bazata pe produse superioare din punct de vedere tehnic si servicii de inalta calitate.

Viziunea noastra

Viziunea noastra este de a oferi tratamente stomatologice de inalta calitate, personalizate si confortabile, pentru a imbunatati sanatatea orala si a aduce zambete frumoase pacientilor nostri.

De ce sa ne alegi

Iti punem la dispozitie solutii de inalta calitate pentu problema ta

Indiferent de nevoile tale dentare, suntem aici pentru a te ajuta. De la proceduri de igienizare si albire a dintilor pana la tratamente complexe de endodontie sau implanturi dentare, ne asiguram ca fiecare pacient primeste tratamentul adecvat si personalizat. Utilizam materiale de calitate superioara si colaboram cu laboratoare stomatologice de incredere pentru a ne asigura ca rezultatele tratamentelor noastre sunt durabile si estetice. Ne straduim sa oferim un mediu confortabil si relaxant pentru toti pacientii nostri, astfel incat sa se simta in siguranta si sa aiba o experienta placuta in timpul vizitei la clinica noastra.

10000+

Pacienti multumiti

100%

Clinica de excelenta

20+

Ani experienta

100%

Materiale de calitate

Total Wellness

2,83,923

Get Solutions From Our Experts
FAQ Questions

Get Your General Answer

Will I always see my own doctor?

There are many variations of the passages of the Lorem Ipsum available, but the majority have suffered.

What is One Medical's care?
Rapidiously redefine extensive convergence after plug-and-play metrics. Globally iterate user-centric networks and inexpensive results. Objectively empower one-to-one networks through highly efficient niche markets. Monotonectally provide access.
What is evidence-based medicine?
Monotonectally synergize frictionless infrastructures through fully tested sources. Completely recaptiualize magnetic materials rather than cross-media sources. Intrinsicly brand fully.
What is an academic medical center?
Professionally network wireless vortals rather than market-driven total linkage. Holisticly coordinate inexpensive mindshare without just in time opportunities. Seamlessly build professional benefits with distributed process improvements. Quickly underwhelm process-centric e-markets and client-focused process improvements. Completely mesh.

Echipa

Doctorii nostri

Dr. Paul Teisanu

Medic stomatologie generală
Competenta implantologie

Dr. Roxana Teisanu

Medic stomatologie generală
Competenta endodonție

Dr. Adelina Tudorescu

Medic specialist ortodontie si ortopedie faciala

Dr. Simona Ivan

Medic stomatologie generală

Dr. Raluca Boatca

Medic specialist chirurgie dento-alveolara
Competență parodontologie

Asistentele noastre

As. Bianca Cristescu

Registrator medical si student anul VI - medicina dentara

As. Livia Poanta

Asistent medical generalist

As. Oana Andrici-Gatin

Asistent medical generalist

Cum functioneaza?

Procesul nostru de lucru

01

Iti alegi medicul

Pacientii nostri au posibilitatea ca sa isi aleaga medicul care sa ii consulte.

Faci o programare

Pacientii fac o programare pentru a obtine o consultatie.

02

Consultatie

In timpul consultatiei, medicul stomatolog examineaza cavitatea orala, asculta nevoile si preocuparile pacientului si propune un plan de tratament personalizat.​

03

Rezolvam problema

Tratamentul efectiv poate include diverse proceduri, cum ar fi curatirea profesionala a dintilor, tratamentul cariilor dentare, endodontie.

04

Ce spun pacientii nostri

Testimoniale

Am fost pacientul clinicii stomatologice timp de 5 ani si sunt extrem de multumit de calitatea tratamentelor oferite. Personalul este foarte amabil si profesionist, iar echipamentele folosite sunt de ultima generatie. Recomand cu caldura aceasta clinica!

Pacient

Dupa o lunga cautare, am gasit in sfarsit clinica stomatologica perfecta. Aici, am primit tratamente de inalta calitate, iar echipa medicala mi-a oferit mereu explicatii detaliate si m-a facut sa ma simt confortabil. Sunt foarte multumita de rezultatele obtinute si voi continua sa merg aici pentru orice probleme dentare.

Pacient

Clinica stomatologica este minunata! Am avut o experienta excelenta cu medicii si asistentii de aici. Am primit un tratament personalizat si am fost informat in detaliu despre optiunile mele. Rezultatele au fost de-a dreptul remarcabile si zambetul meu a devenit mult mai frumos. Recomand cu incredere aceasta clinica!

Pacient

Am avut o fobie de dentist de multi ani, dar am decis sa incerc aceasta clinica si am fost placut surprins. Personalul a fost extrem de amabil si atent la nevoile mele. Mi-au explicat fiecare pas al tratamentului si m-au ajutat sa ma simt relaxat.

Pacient